Inca de la infiintare, compania Grup servicii Petroliere si-a axat eforturile pe oferirea celor mai bune servicii, dar si pe proiecte concrete pentru protejarea mediului inconjurator. sanatatea angajatilor, ocrotirea ecosistemelor marine si implicarea in comunitatea locala reprezinta doar cateva dintre obiectivele in jurul carora GsP si dezvoltat, de-a lungul timpului, proiectele de responsabilitate sociala.

GSP – Grija si implicare pentru mediul inconjurator

In ceea ce priveste mediul inconjurator, principala miza a companiei GsP a constat in dezvoltarea sustenabila a activitatilor de forare, cu un impact pozitiv, responsabil si constructiv.

De aceea, toate proiectele concrete de CsR, pe care le-am demarat de-a lungul timpului, s-au facut de fiecare data cu grija pentru angajati, societate si mediu.  

 

Implicarea activa in domenii precum sanatatea, Educatia sau sportul, au pornit de la principii pe care fondatorul si CEO-ul companiei, domnul Gabrilel Comanescu, a dezvoltat aceasta poveste de succes: transparenta, resposabilitate, parteneriat si dezvoltare. De aceea, am reusit de-a lungul anilor sa ne consolidam pozitia de furnizor important de servicii petroliere, construind totodata imaginea unei companii ce contribuie la viitorul comunitatii.

 

Impactul pe care proiectele noastre de CsR l-au avut asupra mediului, au contribuit, de-a lungul timpului, la obtinerea a numeroase distinctii, recunoastere a meritelor noastre in protejarea mediului si a comunitatii. aceste distinctii ne fac astazi o deosebita cinste.

 

Credem cu tarie in parteneriatul pe care l-am consolidat de-a lungul timpului cu reprezentatii comunitatii locale si vom continua sa ramanem activi in zona de responsabilitate sociala. angajamentul nostru privind siguranta, Calitatea, integritatea si Responsabilitatea fata de oameni si mediul inconjurator a castigat o apreciere puternica in randul partenerilor nostri.

 

In ceea ce priveste viitorul, implicarea GsP se afla intr-o continua aprofundare, datorita grijii continue fata de cum putem imbunatati rolul nostru in comunitate si mediu. Vom ramane intotdeauna deschisi si interesati de proiectele privind conservarea si protectia mediului, imbunatatirea sanatatii, viata culturala si educationala a comunitatii din care facem parte.